Haberler

Sağanak yağış Babaeski'de derelerin su seviyesini yükseltti

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı fırtına ve yağış uyarısıyla etkisini gösteren yağmur, Babaeski'deki dereleri de hareketlendirdi. Kırklareli il genelinde dün akşam etkili olan sağanak yağmur bazı derelerde su seviyesini yükseltti. Babaeski'de akan sular dereleri coştururken, taşkına ya da başka herhangi bir olumsuzluğa sebep olmadı.

Sağanak yağış Babaeski'de derelerin su seviyesini yükseltti

KIRKLARELİ - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı fırtına ve yağış uyarısıyla etkisini gösteren yağmur, Babaeski 'deki dereleri de hareketlendirdi.

Kırklareli il genelinde dün akşam etkili olan sağanak yağmur bazı derelerde su seviyesini yükseltti. Yağış sonrasından uzun zamandır sığ durumdaki Alpullu beldesindeki derenin ve Babaeski ilçe merkezinden geçen şeytan deresinin su seviyesi gözle görülür şekilde arttı.

Babaeski'de akan sular dereleri coştururken, taşkına ya da başka herhangi bir olumsuzluğa sebep olmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağmur Kırklareli Babaeski Fırtına Çevre Hava Durumu Doğal Afetler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title