Haberler

İsrail ordusuna domates satan Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı

Güncelleme:

İsrail ordusuna domates satan Saadet Partisi Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı. Konuya ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Hemen arkadaşlar görevden aldı. İyi niyetle bağdaşmaz ki. Savaş olduğu takdirde sizin insanlarınızı öldürmeye kalksalar bu giden malzemelerle, 'Siz bu apayrı bir iş. Ticaretle savaşı niye karıştırıyorsunuz?' diyebilir misiniz?" ifadelerini kullandı.

İsrail ordusuna domates satan Saadet Partisi Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı.

İSRAİL'E DOMATES SATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Saadet Partisi Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin'in sahibi olduğu şirketin İsrail ordusuna domates sattığı iddia edildi. Şahin'in İsrail'e domates gönderen şirkete 2020 yılında ortak olduğu öne sürülürken, Saadet Partisi harekete geçti.

GÖREVDEN ALINDI

Saadet Partisi, Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin'i görevden aldı. Partiden yapılan açıklamada, "Görülen lüzum üzerine Erdemli İlçe Başkanımız Nurbaki Şahin ilçe Başkanlığı görevinden alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin Görevden AlındıNurbaki Şahin

KARAMOLLAOĞLU: İYİ NİYETLE BAĞDAŞMAZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Domates ihraç ediyormuş Erdemli'deki bir arkadaş. Bizim parti üyesi. Hemen arkadaşlar görevden aldı. İyi niyetle bağdaşmaz ki. Savaş olduğu takdirde sizin insanlarınızı öldürmeye kalksalar bu giden malzemelerle, 'Siz bu apayrı bir iş. Ticaretle savaşı niye karıştırıyorsunuz?' diyebilir misiniz? Bizim insanımız, bizim canımız kıymetliyse orada öldürülen insanların canı da bizim için o kadar kıymetli."

Saadet Partisi Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin Görevden AlındıSaadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Kaynak: ANKA / Yerel

Temel Karamollaoğlu Erdemli Mersin İsrail Partiler Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (16)

hakan gardas :

Bu konuda hepimiz tek vücut olmamız lazım. Sadece itrail mamülleri boykot etmek yeterli değil bence, diğer şirketlerdeki itrailin yatırımlarını tespit edip onları’da boykot etmemiz lazım.

143
7
yanıtYanıtla
Selim K:

Adamlar senin domatesine muhtaç değil dünyanın en zengin ülkesi İsrail

yanıt3
yanıt15
Sessiz ciglik:

Dunyada müminlerin sayisi gercekten cok az. Muslumanim diye gecinen milyonlari gecin. Dunya genelinfe Gercek manada musluman ve Mümin toplasak 3 milyonu gecmez. Rabbim bize hidayet etsin

123
11
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

gemicikler niye israile gidiyor

79
27
yanıtYanıtla
Mevlüt:

nereden biliyorsun gittiğini. iftira at sonra ben müslümanım de.

yanıt4
yanıt8
Mevlüt:

Gözünle görmüş gibi iftira atıyorsun. Bazı şakşakçılarda seni onaylıyor. Sonra biz müslümanız dersiniz

yanıt0
yanıt0
Ali Çelik:

Helal olsun demek düşer müslüman a

73
4
yanıtYanıtla
Se. Ba.:

Tipinden sinsilik akıyor zaten belli bundan adam olmaz

12
2
yanıtYanıtla
Aslan Öztürk:

İsrail israil de Müslüman Müslüman mı ona bakmak lazım hayırlı Cumalar.

10
4
yanıtYanıtla
Aslan Öztürk:

İsrail israilde müslüman müslüman mı ona bakmak lazım hayırlı Cumalar.

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title