Haberler

Restoranın Bir Ucundan Girdi Öteki Uçundan Çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde alkollü şahıs aracıyla bir restoranın bir uçundan girdi öteki restoranın ucundan çıktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde alkollü şahıs aracıyla bir restoranın bir uçundan girdi öteki restoranın ucundan çıktı.

Bodrum'da aşırı alkol alan bir vatandan sabaha karşı otomobili ile bir restorana daldı yan tarafından bulu başka bir restorandan çıktı. Kazanın sabaha karşı olması ise olası bir felaketi engelledi. Restoranlar sabah erken saat olduğu için boşalmış ve kimse restoranlarda kalmamıştı. Sabaha kadar arkadaşlarıyla eğlenen ve aşırı alkol alan Ercan Özdemir alkollü bir halde arkadaşlarından ayrılarak 48 VZ 773 plakalı otomobiline bindi. Aşırı alkol alan Özdemir Neyzen Tevfik caddesinden geçerken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Yol üstünde bulunan köfteci Ramiz isimli restoranın bir ucundan girip diğer ucundan çıktı. Otomobili durduramayan Özdemir yan tarafında bulunan Akvaryum Restoran'ın içine girip çıktıktan sonra durdu. Olay ise güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Kazayı hafif yaralanan Özdemir 112 acil Ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerin de 248 promil akollü olduğu ortaya çıktı. Özdemir savaş alanına çevirdiği dükkanlar yaklaşık 200 bil TL zara açtı.

Özdemir tedavisinin ardından taburcu edildi. Bodrum ilçe emniyet müdürlüğüne götürülen Özdemir "bir anda oldu nasıl oldu hatırlamıyorum birde baktım restoranın içindeyim. Önemli olan bana bir şey olmaması can kaybı yok"dedi.

Polisler ise 200 bin TL'lik meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Özdemir Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title