Haberler

Renkli Kalemler" Gazetesi Okuyucuyla Buluştu

Yapı Kredi Bankası ve TEGV işbirliği ile sürdürülen "Okuyorum Oynuyorum" eğitim programı kapsamında çocukların hazırladığı "Renkli Kalemler" gazetesi Samsun'da okuyucuyla buluştu.

Yapı Kredi Bankası ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile  sürdürülen "Okuyorum Oynuyorum" eğitim programı kapsamında çocukların hazırladığı "Renkli Kalemler" gazetesi Samsun'da okuyucuyla buluştu.

İstanbul, Samsun ve Van'daki TEGV eğitim parklarında yürütülen projenin Samsun ayağında Esen Evran, Pınar Akbıyık ve Yonca Tokbaş gibi gazeteciler çocuklara koçluk yaptı.

Toplam sekiz hafta süren eğitim ve hazırlık sürecinin ardından, manşet haberinden fotoğrafına kadar çocukların imzasını taşıyan Renkli Kalemler gazetesinde, çevreden ekonomiye kadar birçok konu yer alıyor.

TEGV Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Park'ında bir araya gelen çocuklar, sekiz haftalık eğitim süresindeki deneyimlerini koçlarıyla paylaştı.

"Uzaya gidiyoruz" başlıklı haberin sahibi 12 yaşındaki Berra Demir, ilk haberini yazarken biraz zorlandığı ancak sonucunda habercilikten keyif aldığını belirtti. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Yapı Kredi Bankası İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title