Haberler

Rektör Mutlu, Öğrenci Yurdunu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı kız öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Yurt Müdiresi Hayriye Doğan tarafından karşılan Rektör Mutlu yaklaşık bir saat süren görüşmesinde "Sevgili gençler, sizler bizim evlatlarımız yarının geleceğisiniz kendiniz geliştirip çalışmalısınız bu çalışmalarınız belirli plan ve düzen içinde olmalıdır. Sevdiğiniz bölümleri okumalı notlarınızı yüksek tutmalı ve yabancı dil mutlak bir tane olmak üzere öğrenmelisiniz" diyerek öğrencilere seslendi.

Eğitimde eski ile yeni kıyası yapan Rektör Mutlu "Eskiden 300 bin kişi şimdi ise 1,5 milyon kişi üniversite sıralarında. Bu sizin işinizi zorlaştırır. Bir zamanlar bilgiye ulaşmak zordu, şimdi ise internet elinizin altında. Baştan işi sıkı tutmanız gerek, arkadaşlarınızla yarış halinde olmalısınız. Sadece memur olmak için çalışmayın öğrenin, yetişin, güvenin özel sektörde de çok rahat, ciddi imkanlar bulacaksınız. Bilen, yetişmiş, girişimci, farklı insan daima emsallerinden bir adım öndedir" diye konuştu.

Toplantı sonunda Rektör Mutlu öğrencilerin çiğköfte ikramına katılarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

İbrahim Halil Mutlu Yurtlar Kurumu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title