Haberler

Ramazan Bayramı Tatilinde İstanbul-Tekirdağ Karayolunda Yoğunluk

Güncelleme:

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte İstanbul-Tekirdağ karayolunda tatilcilerin yoğunluğu nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşandı. Tatilcilerin hareketliliğinin bayramın ilk gününe kadar artması bekleniyor.

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla yola çıkan tatilciler, İstanbul- Tekirdağ karayolunda yoğunluk oluşturdu.

Yurt genelinde 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte İstanbul'dan yola çıkarak tatil kentlerine doğru hareket eden sürücüler, Trakya yollarında yoğunluk oluşturdu.

Yenice kavşağı, Malkara kavşağı, Üniversite kavşağı gibi noktalarda oluşan yoğunluk sebebiyle çoğu zaman durma noktasına gelen trafikte seyreden sürücüler sıcak havanın da etkisiyle zor anlar yaşadı.

Tatilcilerin oluşturduğu yoğunluğun bayramın ilk gününe kadar artarak sürmesi bekleniyor. İstanbul - Tekirdağ yolundaki trafik yoğunluğu dron ile de görüntülendi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube ekipleri de yollarda herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı İstanbul Tekirdağ Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title