Haberler

Ramazan Ayının Son Cuma Namazında Vatandaşlar Dualarını Etti

Güncelleme:

Ramazan ayının son cumasında Hacı Bayram-ı Veli Camii'ne gelen vatandaşlar, ibadetlerini yerine getirerek dualar etti. Kadir Gecesi'nin de bu cuma gününe denk gelmesi nedeniyle cami dolup taştı.

11 ayın sultanı Ramazan ayının son cuma namazında vatandaşlar, Hacı Bayram-ı Veli Camii'ne gelerek ellerini semaya açıp dualar etti.

Ramazan ayının son cumasında ibadet ve dua etmek isteyen vatandaşlar, Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Camii'ne akın etti. Kadir Gecesi'nin de Ramazan ayının son cuma gününe denk gelmesi nedeniyle vatandaşlar camiyi doldurdu. Hacı Bayram Veli Hazretlerinin türbesini de ziyaret eden vatandaşlar dua etti. 7'den 70'e herkesin buluştuğu namazın ardından Ramazan'ın son cuması Kur'an-ı Kerim okunarak geçirildi.

Namazı eda eden bir vatandaş, Ramazan ayını bir sene boyunca özlemle bekleyeceğini belirterek, "Allah'ıma Peygamber Efendimize ve bütün Müslüman kardeşlerimize dua ettim. Allah bereket versin. Kimseyi aç ve susuz koymasın. Tabii üzülüyorum. Neden üzülmeyelim? Huzur ve bereket ayı" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Bayram-ı Veli Kadir Gecesi Cami Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title