Haberler

PTT Türkiye'nin En Büyük Tahsilat Merkezi

Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert, PTT'nin 2004 yılından itibaren yaptığı atılımlarla Türkiye'nin en büyük tahsilat merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi...

Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert, PTT'nin 2004 yılından itibaren yaptığı atılımlarla Türkiye'nin en büyük tahsilat merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi.

1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla hizmet serüvenine başladıklarını belirten Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert, "Daima ülkemizin en ücra köşelerine dahi hizmet götürmeyi ilke edinmiş ve bu ilke doğrultusunda bugün itibariyle yurt sathında bin 87 PTT merkezi, 2 bin 312 PTT şubesi, bin 64 PTT acentesi olmak üzere toplam 4 bin 463 işyeri ve bin'in üzerinde ATM cihazı ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Kurumumuz teknoloji alanındaki tüm yeniliklerden de istifade etmek suretiyle özellikle 2004 yılından itibaren yaptığı atılımlar ile de Türkiye'nin en büyük tahsilat merkezi olma yolunda ilerlemektedir" dedi.

2012 yılında süratli, güvenli ve kaliteli hizmet çalışmalarına hız verdiklerini belirten Sert, "Hizmet alanlarımız sürekli geliştirilmiş, sunulan hizmetlerle erişimde de kolaylıklar sağlanmıştır. İş yerlerimizin yenilenmesi ile hizmetlerin çağdaş mekanlarda verilmesi sağlanarak kuruluşumuzun prestiji arttırılmıştır. Klasik kamu hizmeti anlayışı yerine, müşterilerin beklentilerini önemseyen ve gerçekleştirmek isteyen, gelişmiş teknolojiyi kullanan, modern hizmet anlayışı ile halkımızın gönlündeki yeri güçlendirilmiştir" diye konuştu.

PTT Genel Müdürlüğün başlattığı 'Değişim, Dönüşüm ve Gelişim' projesinden de bahseden Sert, "Gişe Otomasyonu Projesi hızla tüm işyerlerimize yaygınlaştırılmaya çalışılmış, bu sayede bankanın olmadığı yerleşim birimlerinde dahi halkımızın ayağına hizmet götürülerek finansal hizmetlerdeki bu açık kapatılmıştır. Kamu ve özel sektörden çok sayıda kurum ve kuruluş ile anlaşmalar yapılarak kuruluşumuz adeta bir tahsilat merkezi haline getirilmiştir. Kayıtlı Posta Maddeleri Otomasyon Projesi ile gönderilen APS, kargo, tebligat ve taahhütlü mektup gibi kabul, sevk ve teslim aşamalarının bilgisayar ve internet ortamında takibi mümkün hale getirilmiştir" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title