Haberler

PTT Tebrik Kartı Kampanyası Düzenledi

Güncelleme:

172 yıllık tecrübesini teknoloji ile birleştiren PTT, Kurban Bayramı için 18-24 Ekim 2012 tarihleri arasında tebrik kartı kampanyası düzenledi.

Yaklaşık 2 asra yakın zamandır hizmet veren, 172 yıllık tecrübesini teknoloji ile birleştiren PTT, Kurban Bayramı için 18-24 Ekim 2012 tarihleri arasında tebrik kartı kampanyası düzenledi.

Aydın PTT Başmüdürü Muslu Uslu, PTT Genel Müdürlüğü tarafından, çeşitli temalarda hazırlanmış olan tebrik kartlarının Kurban Bayramı için vatandaşlara ücretsiz olarak verileceğini belirterek, "18-24 Ekim 2012 'Kurban bayramı' ve '172.Kuruluş Yıldönümü' kampanyası birlikte düzenlenecek olup; bu kampanya çerçevesinde eski bir alışkanlığımız olan 'tebrik kartları' PTT merkezlerimiz gişelerinden tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak verilecek. Bu bağlamda, 'Tebrik Kartı' atma alışkanlığının eskiden olduğu gibi geliştirilmesi düşünüldü. Ayrıca, diğer özel günlerde olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da bayramdan 5 gün önce postaya verilen 'Kargo' gönderileri için yüzde 10 indirim uygulanacak" dedi.

(İK)

18.10.2012 15: 40: 01

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Muslu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title