Haberler

PTT Manavgat'ı Pullarla Tanıtıyor

Manavgat'ın tanıtımı için PTT Genel Müdürlüğü tarafından 2 milyon pul bastırılarak satışa sunuldu.

Manavgat'ın tanıtımı için PTT Genel Müdürlüğü tarafından 2 milyon pul bastırılarak satışa sunuldu. Manavgat Şelalesi ve Apollon Tapınağı temalı pulların turistler tarafından yurt dışına gönderilecek olan posta kartlarında kullanıyor.

PTT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada

"PTT Genel Müdürlüğünün geçen yıl bastırmış olduğu turizm konulu Antalya görseli pulların gördüğü ilgi üzerine bu yılda İl genelinde 8 milyon adet daha basıldı. Basımı gerçekleştirilen pullardan 2 milyon adedini Manavgat pulları oluşturmaktadır. Manavgat Şelalesi ve Apollon Tapınağı temalarının işlendiği pullar turistlerimizin yurt dışına göndereceği posta kartlarında kullanılacak. Tanesi 2.20 liradan satışa sunulacak olan pulların yanında Antalya'nın tarihi ve turistik zenginlikleri içerikli 1 milyon adet posta kartı ise ücretsiz olarak verilecek. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyayı dolaşacak olan pulların Manavgat'ın tanıtımında etkili olacağı düşünülmektedir" denildi.

(AK)

03.06.2013 18: 51: 13

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Apollon Tapınağı Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title