Haberler

PTT'den 'Anneye Mektup' Kampanyası

PTT, Anneler Günü dolayısıyla Optimum Outlet Adana'da kurduğu stantta 'Anneye Mektup' kampanyası başlattı.

PTT, Anneler Günü dolayısıyla Optimum Outlet Adana'da kurduğu stantta 'Anneye Mektup' kampanyası başlattı.

PTT, Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kurduğu 'Sarı Ev Müzesi' standında, ziyaretçilerinin annelerine mektup yazmalarını sağlıyor. Mektup yazma alışkanlığının yeniden kazandırılması ve yılda bir kez de olsa karşılıksız sevginin sembolü annelere sevgiyi ifade etme fırsatı tanımak amacıyla gerçekleştirilen kampanyaya katılanlar mektup kağıdı, zarfı ve posta gönderim ücreti de ödemiyorlar.

PTT Genel Müdürlüğünce hazırlanan özel baskılı mektup kağıdı ve zarfı, Optimum'un sponsorluğunda, tüm vatandaşlara ücretsiz olarak veriliyor.

Annelerine mektup için Sarı Ev Müzesi'ni ziyaret edenler, dünyada ilk posta pullarının kullanılmaya başlandığı 1863 yılından bu yana çıkarılan Osmanlı ve Türk pulları, bu pulların eskizleri, dünya ülkelerinden gelen pullar, postanın dağıtım yollarını ve dağıtım birimlerini gösteren posta haritalarını da görme fırsatı buluyorlar. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title