Haberler

PTT'den Anneler Günü'ne Özel Kampanya

"Annene Mektup Yaz" kampanyası başlattı.

PTT Genel Müdürlüğü Anneler Günü dolayısıyla

"Annene Mektup Yaz" kampanyası başlattı.

Artvin PTT Başmüdürü Recep Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, Anneler Günü'ne özel olarak hazırlanan zarf ve mektup kağıtlarını, halka ücretsiz dağıtacaklarını ve sadece posta ücreti alınacağını belirtti.

Başmüdürlüklerine bağlı tanıtım pazarlama elemanlarınca Artvin'deki okullar ve cezaevini ziyaret ederek konu hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını ifade eden Doğan, kampanya ve halka sundukları diğer hizmetlerin tanıtımı için Artvin Çoruh Üniversitesi'nde stant açtıklarını bildirdi.

Kampanya dahilinde okullara ve halka ücretsiz dağıtılan zarf ve kağıtların amacının hem mektup yazma alışkanlığının kaybolmaması hem de öğrencilerin bu anlamlı günde annelerine olan duygularını satırlara dökerek dile getirmeleri açısından olduğunu vurgulayan Doğan, şunları kaydetti:

"Ayrıca dini bayramlarla diğer tüm özel günlerde olduğu gibi bu kampanya kapsamında da Anneler Günü'nden önceki 5 gün içerisinde postaya verilen kargo, kurye ve küçük paketlere yüzde 10 indirim uygulayacağız. Bu vesileyle tüm annelerin bu anlamlı gününü kutluyorum." - ARTVİN

Kaynak: AA / Yerel

Anneler Günü Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title