Haberler

Polislerden Anlamlı Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 163.kuruluş Yıldönümü Münasebetiyle Düzenlenen Etkinlikler Çerçevesinde İlçe Şehitliği ve Şehit Aileleri Ziyaret Edildi.

Türk Polis Teşkilatının 163.kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde ilçe şehitliği ve şehit aileleri ziyaret edildi.

Narman Emniyet Amirliği personeli Türk Polis Teşkilatının 163. kuruluş yıldönümü münasebetiyle yapılan etkinlikler çerçevesinde ilçe şehitliği ziyaret edilerek dualar edildi.Ziyaret sırasında şehit Polis Memuru Müslüm Akbulut’un babası, annesi, eşi ve kardeşlerinin de şehitlikte olması duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Narman ilçe Emniyet Amiri Başkomiser Ekrem Yücel Demir, Şehit Polis memuru Müslüm Akbulut’un annesine sarılarak teselli etti.

Şehitlik ziyaretinin ardından şehit polis memurunun evine de ziyarette bulunuldu. Şehit polisin çocuklarına bilgisayar hediye edildi.

Narman ilçe Emniyet Amiri Başkomiser Ekrem Yücel Demir;“Bizler şehitlerimize olan minnettar olduğumuzu hiçbir zaman unutmayacağız. Bizlerin görevi şehitlerimizden geriye kalan yakınlarının acılarını azaltmak ve onların yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Bunu yapmakta bizim görevimizdir. Ne ihtiyacınız olursa emniyet amirliğinin kapıları sizlere sonuna kadar açıktır.”dedi. Şehit polisin babası Nuri Akbulut ise;bu tür acıların hiçbir zaman unutulmadığını belirterek;“Şehit yakınlarının unutulmadığını görmek bizlere güç veriyor, sabrımızı artırıyor.”diye konuştu.

(PD-İRT-Y) 11.04.2008 11:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title