Haberler

Polisler Osman Ekşiyi Ziyaret Etti

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Polis Teşkilatı, Polis Haftası Nedeniyle Ereğli Kaymakamı Osman Ekşiyi Makamında Ziyaret Etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Polis teşkilatı, Polis haftası nedeniyle Ereğli Kaymakamı Osman Ekşiyi makamında ziyaret etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz ve Birim Amirleri ile Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, "Vatana, bayrağa ve mellitimize karşı yapılabilecek tüm saldırıları önlemek için gayret içindeyiz. Polis teşkilatı olarak bize gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı size teşekkür ediyoruz" dedi.

Polislerin 'Polis Haftasını' kutlayan Ekşi, "Ereğli 100 bini aşan bir kent her kesimden insan yaşıyor ve huzurlu bir kent. Bu kadar değişik kesimden gelen vatandaşların bir arada huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamalarını sağladığınız için, tüm polis teşkilatının kutluyorum" diye konuştu.

(BA-ET-Y) 09.04.2008 14:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title