Haberler

Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168.yıl dönümü nedeniyle 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen törene katılan Vali Hüseyin Aksoy, "Halkın huzur ve güvenliği adına yürütülen bu hizmetler her türlü takdirin üzerindedir" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen törene katılan Vali Hüseyin Aksoy, "Halkın huzur ve güvenliği adına yürütülen bu hizmetler her türlü takdirin üzerindedir" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu'nda tören düzenlendi. Törende konuşan Vali Aksoy, halkın huzur ve mutluluğu için çalışan polis teşkilatının bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı vatandaşın takdirini aldığını söyledi. Vali Aksoy, "Emniyet teşkilatımız kurulduğu günden beri halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışan ve bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerle halkın takdirini kazanan bir teşkilatımızdır. Emniyet ve asayiş hizmetleri mesai kavramı tanımadan sunmak zorunda olduğumuz hizmetlerin başında gelmektedir. Bu hizmetlerin hafta sonu tatili, bayram tatili yoktur. Bu sebeple emniyet teşkilatımız, güvenlik birimlerimiz mesai kavramına bağlı kalmaksızın görev yapan ve bu uğurda fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımızdır. Halkın huzur ve güvenliği adına yürütülen bu hizmetler her türlü takdirin üzerindedir. Bu bakımdan emniyet teşkilatımız kurulduğu günden bu güne kadar geçen süre içerisinde görevini yerine getirirken şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Vali Aksoy, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından yapılan resim sergisini gezdi. Tören 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, çevik kuvvet personeli ve Emniyet Müdürlüğü'ndeki birimlerin katıldıkları geçit töreni ile sona erdi.

Törene ayrıca Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Samsun Barosu Başkanı Necat Anıl, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İrfan Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Atakum Kaymakamı Salim Demir, Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, davetliler ve öğrenciler katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aksoy 19 Mayıs Atakum Yerel Haberler

title