Haberler

Polis Eşlerinden Yardım Çayı

Karaman'da Polis Eşleri Kaynaşma, Yardımlaşma Derneği tarafından yardım çayı düzenlendi.

Karaman'da Polis Eşleri Kaynaşma, Yardımlaşma Derneği tarafından yardım çayı düzenlendi.

Polisevi Düğün Salonu'nda gerçekleşen yardım çayına Karaman Valisi Murat Koca'nın eşi Vildan Koca, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez'in eşi ve Polis Eşleri Kaynaşma, Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Zeynep Sönmez ile dernek üyeleri ile polis eşleri katıldı. Yardım çayında bir konuşma yapan Zeynep Sönmez, "Dernek olarak eğitim gören emniyet teşkilatımızın çocuklarına yönelik yardımlaşma ve dayanışma çayı düzenledik" dedi.

"Birlikten kuvvet doğar" diyen Sönmez, "Amaç her rütbedeki emniyet teşkilatı mensuplarının hanımları ile emekli olan yurt içi ve yurt dışı görevlerini yerine getirirken şehit düşen veya malul olan teşkilat mensupları hanımları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma sağlamaktır. Emniyet teşkilatı mensuplarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve imkanları dahilinde onların maddi, manevi her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışan derneğimiz amaçlarından biri de ihtiyaç sahibi personelimizin çocuklarına ulaşıp onlara destek olmaktır" diye konuştu.

Şube Başkanı Sönmez'in yaptığı konuşmanın ardından dernek üyeleri ve davetliler düzenlenen yardım çayına destek verdiler. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeynep Sönmez Lütfü Sönmez Murat Koca Karaman Yerel Haberler

title