Haberler

Piknik Dönüşü Facia : 1 Ölü, 11 Yaralı

Aydın'ın Koçarlı İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü, 11 Kişide Yaralandı. Ailesi ve Yakınlarıyla Birlikte Pikniğe Giden Sürücü Alkolü Fazla Kaçırınca, Dönüş Yolu Faciaya Dönüştü. Kazayla İlgili Olarak Soruşturma Başlatıldı.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 11 kişide yaralandı. Ailesi ve yakınlarıyla birlikte pikniğe giden sürücü alkolü fazla kaçırınca, dönüş yolu faciaya dönüştü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaza, dün akşam 18.30 sıralarında Koçarlı'ya bağlı Mersinbeleni köyü yakınlarında meydana geldi. İlçe merkezinde ikamet eden Duran Aksoy (15), hafta sonunu piknik yaparak değerlendirmek için ailesi ve yakınlarını da yanına alarak Mersinbeleni köyünün üst kesiminde bulunan piknik alanına gitti. Gün boyu eğlenme fırsatı bulan grup, havanın kararmaya başlamasıyla birlikte dönüş hazırlıklarına başladı. İçersinde toplam 12 kişinin bulunduğu Duran Aksoy yönetimindeki plakası alınamayan minibüs dönüş yolunda, aşırı alkol nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu, virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazda araç içerisine sıkışan Durak Aksoy (15) olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs içerisinde bulunan sürücü Mustafa Aksoy ile Yasemin Aksoy, Ayşenur Aksoy, Umutcan Aksoy, Kamer Aksoy, Erkan Aksoy, Tefik Aksoy, Fatma Uğraş, Yıldız Uğraş ve Yaşar Uğraş isimli kişilerde yaralandı.

Piknik dönüşünde meydana gelen kazayı gören diğer piknikçiler, durumu jandarmaya ve acil servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda ambulans güvenlik güçleri ve vatandaşlar tarafından sıkıştıkları araç içerisinden kurtarılan yaralıları; Aydın Devlet ve Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Tedavi altına alınan 11 yaralının hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Kaldırıldığı hastanede kızının ölümüm haberini alan anne, sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

(ŞA-MB-İK) 09.06.2008 12:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title