Haberler

Pasinler Alvarlı Efe Anadolu Lisesi Bilim Fuarı Sergisi Açtı.

Pasinler Alvarlı Efe Anadolu Lisesi tarafından Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4006 Bilim Fuarı Sergisi açıldı.

Pasinler Alvarlı Efe Anadolu Lisesi tarafından Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4006 Bilim Fuarı Sergisi açıldı.

Okul öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği fuarın açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya, Şube Müdürleri Aytekin Karabacak, Orhan Beyazlı, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı. Birbirinden güzel ve ilginç projelerin yer aldığı serginin açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya yaptı. Açılışı yapılan sergiyi gezen davetliler öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Sergi 9 Mayıs'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Fuar sayesinde öğrencilerin yeni ufuklar kazanarak yeni projeler ürettiğini belirten Okul Müdürü İsmail Duman, "Bu projeler sayesinde öğrencilerimiz çözüm bekleyen değil, çözüm üreten bireyler olarak yetiştiriliyor. Birbirinden güzel projeleri hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Kaya Pasinler Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title