Haberler

Özbek'ten Referandum Çalışması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, referandum çalışmaları kapsamında Çukurca ilçesinin köy ve mezralarını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, referandum çalışmaları kapsamında Çukurca ilçesinin köy ve mezralarını ziyaret etti.

Abdulmuttalip Özbek, beraberindekilerle 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Çukurca ilçesini ziyaret etti. İlçe merkezinde yoğun bir ilgi ile karşılanan Özbek, ilçe sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti ilçe teşkilatını da ziyaret eden Özbek, daha sonra köy ve mezralara doğru hareket etti.

Gittiği her yerde sıcak bir şekilde karşılanan Abdulmuttalip Özbek, bir taraftan vatandaşların sorunlarını not aldı diğer taraftan ise referandum hakkında bilgi verdi.

Güçlü bir Türkiye için herkesin referandum çalışmalarına destek vermesini isteyen Özbek, "Referandum, Türkiye için hayati önem taşıyor. Bu referandum ile Türkiye güçlenecektir. Partimizin tüm üyeleriyle bugüne kadar memleketin bekası için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Şunu tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz ki bizler memleketimiz için varız. Hakkari'de ilçe, köy ve mezralarda referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldik ve sıcak bir şekilde karşılandık. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulmuttalip Özbek AK Parti Hakkari Çukurca Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title