Haberler

Özbay, "Terör Yatırım Yapılmasını Engelliyor"

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (GSMMM) tarafından düzenlenen e-fatura, e-defter ve e-arşiv uygulamaları konulu bir seminer düzenlendi.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (GSMMM) tarafından düzenlenen e-fatura, e-defter ve e-arşiv uygulamaları konulu bir seminer düzenlendi.

Seminerde SMMM Meslek İçi Eğitim Mevzuatı Komisyon Başkanı Döndü Çelik, SMMM Meslek İçi Eğitim Mevzuatı Komisyon Başkanı Hasan Muzaffer Soran, Orion Bilişim Teknolojileri Danışmanlık Genel Müdürü Ebru Güç konu ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıya Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyesinin yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ve çok sayıda meslek mensubu katıldı.

Seminerde bir konuşma yapan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay, ülkede yaşanan terör eylemlerine de değinerek 7 Haziran secimi ve belirsizliklerin herkesimi tedirgin ettiğini ve ekonomide küçülme olasılığının yaşandığını söyledi.

Özbay sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle terör eylemlerinin tekrar yükselmesi bunun sonucunda ülke sınırımızda sivillerin ölmesi, güvenlik kuvvetlerimizin şehit edilmesi hepimizi derinden üzmektedir. Ülkemizin ve insanımızın bütünlüğüne karşı yapılan her eylemleri kınıyor. Bu eylemlerden sorumlu olanları da kınıyoruz. Böyle bir ortamda yatırımcının yeniden yatırım yapması tabii ki de mümkün değil. Bunun neticesinde de ülke ekonomisinin küçülmesi kaçınılmaz olacaktır. Temennimiz bir an önce tedirginlik ortamının son bulması ve ülke sermayenin tekrar yatırıma dönüşmesidir. Terör belasına içeriden ve dışarıdan buna destek verenlerin devlet tarafından gerekli işlemler yapılarak bu belanın ülkemiz üzerinden def edilmesi tek temennimizdir." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özbay Gaziantep Yerel Haberler

title