Haberler

Osmangazi Belediyesi Engellileri Unutmadı

Osmangazi Belediyesi engellileri unutmadı Dünya Engelliler Gününde engelli öğrenciler bowling oynadıBURSA - Osmangazi Belediyesi engellileri unutmadı.

Osmangazi Belediyesi engellileri unutmadı

Dünya Engelliler Gününde engelli öğrenciler bowling oynadı

BURSA - Osmangazi Belediyesi engellileri unutmadı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Osmangazi Engelli Bakım Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında engelli öğrenciler bowling oynadı.

Bowling toplarıyla kukaları devirmeye çalışan engelli öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadı. Engelli öğrencilerin bu anlarına aileleri de ortak oldu. Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, rahat ve mutlu bir hayat sürmeleri adına çalışmalar yürüten Osmangazi Belediyesi, Anatolium Alışveriş Merkezi iş birliğinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. 'Mutlu Bir Günü Paylaş Engelleri AŞ' sloganıyla düzenlenen programda, engelli çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Etkinliğin sorumlusu Dr. Sevcan Yaman, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Osmangazi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak OBAM Engelli Bakım Merkezi öğrencilerimize hizmet vermektedir. Yaklaşık 70 kayıtlı engelli öğrencimiz mevcut bunlardan her gün 13-15 çocuğumuzu misafir etmekteyiz. Gündüz çeşitli etkinliklerimiz oluyor el işi, müzik kursu, okuma dersleri veriliyor. Bugün bizim için önemli bir gün, çocuklarımız bowling oynamayı çok sevdiklerinden dolayı böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

OBAM Engelli Bakım Merkezi Birim Sorumlusu Psikolog Mehmet Akgün, "OBAM'da bakım odaklı ve engelli arkadaşlarımızın sosyal hayata katılmalarına yönelik etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de onlardan bir tanesi olan Anatolium AVM'nin bowling bölümünde arkadaşlarımıza hayatlarında yaşayabilecekleri en güzel anılardan bir tanesini yaşatabilmek için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

Engelli velisi anne ise organizasyon hakkındaki görüşlerini, "Çok mutluyuz, çocuklarımız eğleniyor. Eskiden bu tür şeyler yoktu şimdi daha çok arttı. Engellilere hayatta daha fazla yer verdikleri için çok mutluyuz" şeklinde konuştu. Engelli çocuklar ve aileleri, daha sonra hep birlikte yemek yediler. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner de engelli çocuklarla birlikte pasta kesti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Osmangazi Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title