Haberler

Osmaneli'de resmi kurum binaları deprem yönetmeliğine uygun şekilde yeniden yapıldı

Güncelleme:

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bulunan resmi kurum binaları, deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde yeniden yapılandırıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrenci yurdu, Balaban İlkokulu, Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi birçok yer güçlendirildi. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, depreme karşı hassas olunması gerektiğini belirterek, resmi kurumların deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde yeniden yapılandırıldığını ifade etti.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde resmi kurum binaları deprem yönetmeliğine uygun şekilde yeniden yapıldı.

Osmaneli'nde bulunan ve ihtiyaçlar doğrultusunda 100 kişilik 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrenci yurdu, Balaban İlkokulu, Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi birçok yer deprem yönetmeliğine uygun şekilde yeniden yapıldı. 75. Yıl Anadolu Lisesi binası güçlendirildi. Osmaneli İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu binaları ise yakında kullanıma açılacak.

"Resmi kurumları deprem yönetmeliğine göre yeniden yapılandırdık, binalarımızı güçlendirdik"

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, her alanda hassasiyet gösterdiğini belirterek, "Eğitim alanındaki yatırımlarımız her alanda devam ediyor. Depreme karşı hassas olmamız gereken bir ülkede yaşıyoruz. Temelimizi sağlamlaştırmalıyız. Bunun içinde resmi kurumları deprem yönetmeliğine göre yeniden yapılandırdık, binalarımızı güçlendirdik" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Anadolu Lisesi Nilüfer Hatun Resmi Kurum Münür Şahin Osmaneli Balaban Bilecik Deprem Deprem Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title