Haberler

Osmancık Doğalgaza Kavuşacak

Çorum'un Osmancık ilçesinde doğalgaz hattının döşenmesi için çalışma başlatıldı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde doğalgaz hattının döşenmesi için çalışma başlatıldı.

Osmancık'a doğalgazın getirilmesi konusunda başlatılan abonelikleri taşıma ve yeni abone olma kampanyası devam ederken ilçe merkezi hat döşenmesi için girişimler sonuç buldu. Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, ilçe merkezinde incelemelerde bulundu. Kahraman, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile birlikte çalışma yapılacak alanları gezdi.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "İlçemize doğalgazın getirilmesi konusundaki abonelik kampanyamız devam ediyor. Şu anda ilçe merkezimizde alt yapı projemizin ikinci etabı olan su hatlarının döşenmesi iş devam etmektedir. Bizim amacımız, asfalt öncesinde doğalgaz hatlarının döşenmesi idi. Bu konuda daha önceden Çorumgaz A.Ş.'ye gerekli girişimlerde ve başvurularda bulunduk. Şu anda da onun sonucunu alıyoruz. Çorumgaz A.Ş., asfalttan önce su hatlarının döşendiği alanlarda doğalgaz şebekesinin döşenmesi için çalışma yapacak. İlerleyen günlerde bu konu ile ilgili net açıklamalar yapacağız" dedi.

Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kahraman ise, Osmancık'a doğalgazın gelmesi konusunda bir tereddüt olmadığı için bu yönde bir çalışmaya başladıklarını bildirdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Yazıcı Çorumgaz Osmancık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title