Haberler

Osb Yönetim Kurulu Başkan Yazgı Başkanlığında Toplandı

Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanı ve OSB Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı Başkanlığında yapıldı.

Aksaray'da Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanı ve OSB Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı Başkanlığında yapıldı.

Belediye Başkanlığı makamında yapılan OSB Yönetim Kurulu Toplantısına, Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ile OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı.

Belediye Başkanı, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada amaçlarının OSB'de nitelikli ve Uluslararası firmalarında yatırım yapmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, "Organize Sanayi Bölgemizde daha önce otel ihalesi olarak verdiğimiz bölgede yeniden bir talep oluştu. Bu talep doğrultusunda yine o alanda kullanılması maksadıyla restoran alanı olarak yine ATC firmasına bu alanın verilmesi yönetimimiz tarafından uygun görüldü. Amacımız; Organize sanayi bölgesinde nitelikli ve uluslararası bir firmanın gelerek burada hem otel açması hem de güzel bir restoran işletmesini gerçekleştirmesidir. İnşallah 104 odadan oluşan bir otel inşası gerçekleşecek. Bu arada Organize sanayi bölgemizde sosyal tesislerle ilgili çalışmalarımız var. Yol çalışmalarımız tamamlanmış durumda. İki tane meslek lisemizin inşaatı devam etmekte. Yine kreş inşaatı çalışmaları bulunmakta. OSB'de çalışan işçilere yönelik restoran ihalesi de inşallah 10 gün içerisinde gerçekleştirilecek " dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Haluk Şahin Yazgı Aksaray Koçaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title