Haberler

Ortaokul Öğrencisi Harçlığını Filistin'e Bağışladı

Güncelleme:

Kütahya'nın Gediz ilçesindeki bir ortaokul öğrencisi, biriktirdiği harçlığını Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin'e bağışladı. Gençlik Koordinatörü, gençlerin bu tür duyarlı davranışlarının önemine vurgu yaparak teşekkür etti.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, ortaokul öğrencisi biriktirdiği harçlığını Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Filistin'e bağışladı.

Gediz'de Mehmetçik Ortaokulu öğrencisi Elanur Balı, Filistin'de yaşanan acılara kayıtsız kalmayarak harçlıklarını Türkiye Diyanet Vakfı Gediz Şubesi'ne bağışladı.

Ortaokul öğrencisinin bağışını teslim alan Gençlik Koordinatörü Yasin Kartal, " Filistin'de yaşanan dram artık tahammül sınırlarını aştı. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında hiçbir kutsalı tanımayan zalim İsrail zulmünü arttırarak devam ettiriyor. Yaşanan bu drama Elanur kızımız gibi gençlerin kayıtsız kalmaması bir nebze olsun üzüntümüzü azaltıyor. Gençlerimizin Filistin'li mazlumlara maddi destek sağlamaları, İsrail mallarını boykot etmeleri ve bu zulmün bir an önce sona ermesi için dua etmeleri gibi davranışları yüksek vicdan sahibi olduklarını gösteriyor. Duyarlı davranışından ötürü Elanur kızımıza ve yetişmesinde emeği geçen başta ailesi olmak üzere öğretmenlerine teşekkür ederiz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Filistin Gençlik Kütahya İnsan Hakları Yerel Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title