Haberler

Ortaca'da Kaza; 1'i Ağır 3 Yaralı

Ortaca'da dün gece meydana gelen trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı.

Ortaca'da dün gece meydana gelen trafik kazasında biri ağır 3 kişi yaralandı. Otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazaya sonrası tedavisi tamamlanan otomobil sürücüsü alkollü olduğu için polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Ortaca İlçesi İstikametinden Tepearası Köyü yönüne giden Turan Yılmaz (28) idaresindeki 48 D 7130 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan Rıfat Ongun yönetimindeki 48 RN 275 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada Rıfat Ongun (55); ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü Turan Yılmaz ve otomobilde yolcu olarak bulunan 12 yaşındaki M.F. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Servisi'ne haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralıları hastaneye kaldırdı. İlk müdahalesi Ortaca'da yapılan motosiklet sürücüsü durumu ağır olduğu için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Alkollü olduğu belirtilen otomobil sürücüsü Turan Yılmaz yapılan tedavisinin sonunda taburcu edilip, Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title