Haberler

Ortaca'da 18 Mart Şehitleri Anma töreni

Güncelleme:

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107.yıldönümü programı, Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda gerçekleşti.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107.yıldönümü programı, Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda gerçekleşti.

Tören çelenklerin Atatürk Anıtına bırakılması ile başladı, akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Törene, Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Ahmet Emre İnal, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, İlçe Jandarma Komutanı İlker Karaalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Kavak, kurum müdür ve temsilcileri, gaziler, şehit yakınları, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı. Törenin ardından ilçe protokolü tarafından şehitlik ziyaret edilerek, Şehit Ünal Daka'nın mezarına çiçek bırakıp, dua edildi. 18 Mart programı gerçekleşen oratoryo, şiir, koro ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık 18 mart Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title