Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Samsun'da Eğitim Semineri

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 2015 yılı hizmet içi eğitim programlarından olan “Korunan Alanlar Plan Yapım Teknikleri” semineri Samsun’da başladı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 2015 yılı hizmet içi eğitim programlarından olan "Korunan Alanlar Plan Yapım Teknikleri" semineri Samsun'da başladı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından, "Korunan Alanlar Plan Yapım Teknikleri" başlıklı seminer düzenlendi. Serra Otel'de başlayan ve 5 gün sürecek olan seminerin açılışına Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Özbay, Milli Parklar Dairesi Başkanı Hamza Sezer, Geliştirme Planları Şube Müdürü Fatih Berber, şube müdürleri, teknik personeller ve İstanbul, Bursa, Sinop ve Rize illerinden gelen katılımcılar katıldı.

Panelde konuşan Milli Parklar Dairesi Başkanı Hamza Sezer, "Seminerimizin amacı katılımcılara ülkemizde yer alan 2873 sayılı Milli Parklar Kanunu gereğince korunan milli park, tabiat parkı, tabiatı koruma alanı ve tabiat anıtı alanlarının korunma ve kullanma dengesi gözetilerek planlama çalışmalarını anlatmak, plan yapım tekniklerini öğretmen ve katılımcıları bu konularda bilgi ve deneyim sahibi yapmaktır" dedi.

21 Şubat 2015 Cumartesi sona erecek olan eğitim seminerinde ayrıca katılımcılar Tekkeköy ilçesinde bulunan Bayraktepe Teklif Tabiat Parkı'nda uygulamaları eğitim alacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title