Haberler

Orgeneral Turmuş'tan Başkan Çakır'a Veda Ziyareti

3.Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ı makamında ziyaret etti.

3.Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Son YAŞ kararlarıyla 1.Ordu Komutanlığı görevine atanan 3.Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş dün akşam saatlerinde Belediye Başkanı Yüksel Çakır'a veda ziyaretinde bulundu.

Erzincan Belediye Sarayı'na gelen Orgeneral Turmuş'u kapıda karşılayan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Erzincan'da görev yaptığı süre içerisinde Erzincan halkına göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederek yeni atandığı 1. Ordu Komtanlığı görevinde kendisine başarılar diledi. 3.ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş ise ilgisinden dolayı Erzincan Belediye Başkanı Yüksek Çakır'a teşekkür ederek Erzincan'ın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını askerlik hayatına Erzincan'da başladığını ve bundan dolayı da Erzincan'a özel bir muhabbetinin olduğunu ifade ederek tüm Erzincan halkına ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır'a teşekkür etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title