Haberler

Ordu Kültür Derneği Yönetimi Yenilendi

Ordu Kültür Derneği 1. Olağanüstü Genel Kurulu Dernek Binasında Yapıldı.

Ordu Kültür Derneği 1. Olağanüstü Genel Kurulu dernek binasında yapıldı.

Bülent Gencel'in divan başkanlığında yapılan olağanüstü genel kurulda Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, dernek başkanı olarak yaptığı konuşmada, geçen yıl nisan ayında kurulmalarına rağmen bir yıllık sürede çok güzel etkinliklere imza attıklarını ve yenilenen yönetim kuruluyla birlikte bu yılda faaliyetlere aralıksız devam edeceklerini söyledi. Torun, "Ordu'nun kültür ve sanat hayatına verdiğiniz katkıdan dolayı tüm üyelerimizi kutlarım. Yapılan çalışmaları ciddi ve katkıya değer buluyorum. Derneğimize yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan seçim sonunda Ordu Kültür Derneği Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Seyit Torun (Belediye Başkanı), H. Timur Güngör (Emekli Yarbay), Eşref Öner (İktisatçı), Gökhan Şahin (Mali Müşavir), Erdinç Deniz (Öğretmen), Osman Gümüşkaya (THY Yöneticisi), Nuran Çöl (Gazeteci), Mehmet Kalafat (Ziraat Mühendisi), İsmet Duman (Esnaf), Selami Öztürk (Öğretmen), Koray Gidirişlioğlu (Öğretmen), Ömer Arslan (Tarihçi), Engin Yılmaz (Spor Antrenörü).

(MAK-SA) 28.06.2008 18:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title