Haberler

Oltu'ya Modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi

Oltu Eğitim Gönüllüleri Derneği mülkiyetindeki arsanın intifa hakkı 49 yıllığına Spor Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

Oltu Eğitim Gönüllüleri Derneği mülkiyetindeki arsanın intifa hakkı 49 yıllığına Spor Genel Müdürlüğü'ne devredildi. Arsa üzerinde 210 kişilik bir Sporcu Kamp Eğitim Merkezi inşa edilecek.

İmza töreninde konuşan projeyi anlatan Yeğin, projesi hazır olan ve 210 kişi kapasiteli Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin 4'er kişilik suit odalardan müteşekkil olduğunu, ayrıca içerisinde çok amaçlı bir spor salonuz ile fitness ve güreş antrenman salonunda yer alacağını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar ise Spor Toto sponsorluğunda yaptırılacak Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin Oltu'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza törenin sonunda Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'i ziyaret eden Fatih Çintimar daha sonra Başkan Ziyrek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş ile birlikte Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yanına yapılacak olan Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin arazi tahsis protokolünün imzalanmasından ötürü memnuniyetini dile getiren Kaymakam Çobanoğlu, ihalesi bu ay içerisinde yapılacak olan Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin Mayıs ayı içerisinde de temelinin atılacağı müjdesini verdi.

İlçeye yönelik yapılacak olan bu projenin büyük bir kazanım olduğunu aktaran Çobanoğlu, "Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta Sayın Müsteşarımız olmak üzere Belediye Başkanımıza, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüze teşekkür ediyorum." dedi.

İlçede bu ve benzeri hizmetlerin sadece Oltu ile sınırlı kalmayıp tüm yöreye büyük fayda sağladığını aktaran Kaymakam Fatih Çobanoğlu, projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu arada Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise projenin hayata geçmesi için ciddi bir çaba sarf ettiklerini, şimdi ise bunun meyvesini almanın hazzını yaşadıklarını ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Ziyrek Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title