Haberler

Oltu ve 25 Mart İöo'lu Minikler Büyük Alkış Aldı

Oltu İlköğretim ve 25 Mart İlköğretim okullarının ortaklaşa düzenlediği anasınıfları yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı.

Oltu İlköğretim ve 25 Mart İlköğretim okullarının ortaklaşa düzenlediği anasınıfları yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı. Her iki okulun ortaklaşa düzenlediği yılsonu gösterisinin hem okullar arası işbirliğine hem de kaynaşmaya vesile olmasının amaçlandığı bildirildi.

Oltu İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen anasınıfları yılsonu gösterisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş'ın da iştirak ettiği gösteriye öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Oltu İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu sıra gecesi oyunu büyük alkış aldı. 25 Mart İlköğretim Okulu miniklerinin halk oyunları gösterisiyle de iyice şenlenen programda video ve damat halayı gösterisi de izleyenlerden tam not aldı.

Her iki okul miniklerinin birlikte hazırladığı ıspanaklı yumurta oyunu misafirlerce ayakta alkışlandı.

Bu arada velilerinde sahnedeki çocuklarıyla birlikte aynı heyecanı paylaşmaları gözlerden kaçmadı. Çocuklarını görüntüleyebilmek için gösteri boyunca adeta birbirleriyle yarışan veliler, çocuklarının sevincine ortak olmak adına her kareyi görüntülemeye çalıştı.

Daha sonra gösteri öncesi salona girişte misafirlere dağıtılan numaralı çikolatalarla, programın sonunda bir çekilişte yapıldı.

Yılsonu gösterilerinin sonunda minikler 'benim annem' şarkısı eşliğinde salondaki annelerine sürpriz yaparak ellerindeki çiçekleri vererek Anneler Gününü kutladılar. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Aktaş Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title