Haberler

Oltu'da Minik Yürekler Sevindi

Erzurum'un Oltu ilçesinde anaokulu ve okul öncesi öğrencilerine boyama kitabı ve kuru boya dağıtımı yapılarak minikler sevindirildi.

Erzurum'un Oltu ilçesinde anaokulu ve okul öncesi öğrencilerine boyama kitabı ve kuru boya dağıtımı yapılarak minikler sevindirildi.

Foto Recep İnşaat Limited Şirketi ve Filli Boya'nın ortak girişimiyle ilçe merkezindeki minik yüreklere boyama kitabı ve kuru boya dağıtıldı. Merkezindeki tüm anaokul ve okul öncesi miniklere 600 adet boyama kitabı ve kuru boya dağıtımı gerçekleştirildi.

Dağıtım sırasında söz alan Foto Recep İnşaat Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdem, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Filli Boya, ilçemiz merkezindeki tüm anaokulu ve okul öncesi çocuklarımıza katkı sağlama yönünde gönüllü oldu. Bu duyarlılıklarından ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Bu arada Foto Recep İnşaat Ltd.Şti. ile birlikte Filli Boya olarak iki köy ilköğretim okulunun boyasını karşılama sözü veren Filli Boya Erzurum Bölge Satış Uzmanı Suat Saka ise, eğitimin önemine dikkat çekerek, "İmkanlarımız dahilinde her zaman eğitim ve öğretim kurumlarının destekçisi olmaya gayret ediyoruz. Amacına uygun bu tür katkıların sağlanması çok önemlidir." şeklinde konuştu.

Teknik sorumlusu Ömer Sarıgül ise Otludaki tüm okullarımızın inşaatlarında

teknik anlamda ihtiyaç duyduklarında gönüllü olarak teknik danışmalık yapacaklarını açıkladı.

Organizasyona; Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, Şube Müdürü Nimet Doğan, Foto Recep İnşaat Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdem, Filli Boya Erzurum Bölge Satış Uzmanı Suat Saka, Teknik Satış Uzmanı Ömer Sarıgül ve Pazar AR-GE Sorumlusu Engin Gezmiş hazır bulunurken boyama kitabı ve kuru boyaları kendi elleriyle Nenehatun Anaokulu öğrencilerine birer birer dağıttılar.

Öte yandan etkinlikte hazır bulunanların dağıtım sonrası minik yüreklerin sevinç çığlıkları ve mutluluklarına ortak olduğu gözlendi. Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, "İki okulumuzun boyasını üstlenen iki şirkete teşekkür ederim" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Aktaş Filli Boya Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title