Haberler

Oltu Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Şiir Şöleni

Oltu Anadolu Lisesi 15'ci Geleneksel Şiir Şöleni'yle Oltu'ya unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Oltu Anadolu Lisesi 15'ci Geleneksel Şiir Şöleni'yle Oltu'ya unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Oltu Anadolu Lisesi Müdürü Necati Koçak, şiir şöleni öncesi yaptığı konuşmada yılsonunda yapımı tamamlanacak olan yeni okul binasıyla ilgili müjdeyi verdi.

2012-2013 eğitim ve öğretim sezonunda yeni okul binasında hizmet vereceklerini söyleyen Koçak, " Yeni binamızda 24 dershane, fizik, kimya, dil, biyoloji, bilgisayar laboratuarları, ÖSS çalışma odaları, spor salonu, kantin gibi birimlerden ibaret olup, toplam 5 kattan oluşuyor." dedi.

Koçak, Geleneksel 15. Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni'ne de değinerek, ilgiden dolayı gelen davetlilere teşekkür etti. Amaçlarının öğrencileri eğitimin dışında bu tür sosyal etkinliklerin içine sokarak daha başarılı hale getirmek olduğunu ifade eden Koçak, "Okulumuz eğitim alanında göstermiş olduğu başarıların yanı sıra öğrencilerimize bu tür sosyal etkinliklerle de öz güven kazandırmayı amaçlamaktadır." diye konuştu.

Belediye Sinema Salonu'nda gerçekleşen şiir şöleninde davetliler, şiirlerle duygusal anlar yaşadı. Programın sonunda ise okul öğrencileri bir tiyatro oyunu sahneledi.

Müzik dinletisiyle son bulan şiir şölenine Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş AK Parti ilçe başkanı Fuat Demir, İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle vatandaşlar katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Koçak Fuat Demir Ak Parti Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title