Haberler

Okuma Şampiyonu Öğrencilere Bilgisayar Hediyesi

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında hazırlanan 'Kitaplar Sessiz Öğretmenlerdir' projesi kitap okuma yarışması sonuçlanırken birinci olan öğrencilere ödül olarak bilgisayar verildi.

Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında hazırlanan 'Kitaplar Sessiz Öğretmenlerdir' projesi kitap okuma yarışması sonuçlanırken birinci olan öğrencilere ödül olarak bilgisayar verildi.

Geçtiğimiz hafta Anadolu Lisesinde yapılan ve toplam 113 öğrencinin katıldığı yarışmanın ödül töreni Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Proje Koordinatörü İsmet Güneş, proje ile öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının amaçlandığını söyledi.

İlköğretim 1., 2. Kademe ve orta öğretim düzeyinde yapılan sınav sonuçlarına göre; İlköğretim 1. Kademede Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulundan Amine Evra Koçak aldığı 63 puanla birinci, 25 Mart İ.Ö. Okulundan Rümeysa Şimşek 59 puanla ikinci, Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.Okulundan Ahmet Eren Yüce 57 puanla üçüncü oldu.

İlköğretim 2. kademede ise Karabekir İ.Ö.Okulundan Mustafa Aras 53 puanla birinci, Şehitler YİBO'dan Nurcan OKCİN 52 puanla ikinci, Yasin Haşimoğlu İ.Ö. Okulundan M. Berkay Erdoğan ise 51 puanla üçüncü yine Orta öğretim kademesinde ise Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesinden Veysel Çolak 66 puanla birinci, Anadolu Öğretmen Lisesinden Münire Ağırman aldığı 61 puanla ikinci, Anadolu Öğretmen Lisesinden İrem Yarar 56 puanla üçüncü oldu.

Yarışma sonunda ödül olarak birincilere birer laptop, ikincilere Netbook üçüncülere ise birer digital fotoğraf makinası verildi.

Bu arada birincilere ödüllerini İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, ikincilere Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Recep Final üçüncülere ise İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan verdi.

Kaymakam Çobanoğlu, "İnşallah gençlerimiz bu tür imkanları iyi değerlendirir ve başarılı olurlar." Derken yarışmada dereceye giren öğrenciler ve ailelerini desteklerinden ötürü tebrik etti.

Birinci olan öğrenciler, duygularını dile getirirken yarışmada birinci olmayı düşünmediklerini açıklanan sonuçlara göre bir hayli mutlu olduklarını dile getirdiler. Ödül töreni sonrası Proje Koordinasyon Merkezi tarafından bir ikramda verildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İsmet Güneş Oltu Yerel Haberler

title