Haberler

Okul Ziyaretleri Başladı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, her eğitim öğretim döneminde gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine bu yıl da devam ediyor.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, her eğitim öğretim döneminde gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine bu yıl da devam ediyor. Başkan Gökhan, ziyaretlerine İstiklal İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulundan başladı.

Her yıl, okulların ihtiyaçlarını karşılamak, eksikliklerini gidermek amacıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine devam eden Başkan Gökhan'ın bu yıl İstiklal İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu ile ziyaretlerine başladı. Her iki okulda da öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Gökhan, okulların yöneticileri ile bir araya geldi. Okulların fiziki ihtiyaçları ile öğrencilerin eğitime yönelik ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Gökhan, "Çocukların da belediyeden istekleri olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü belediyeler İller Bankası'ndan mali destek alırken, kişi başına alıyor. Dolayısıyla çocuklarımız da bu kentin bireyleri. Onların eğitimi ve gelişimi çok önemli. Çocuklar, sadece ailelerini değil, toplumun tüm kesimini ilgilendiriyor. Geleceğimizi onlar şekillendirecek. Bu nedenle onların talepleri çok önemli" diye konuştu.

Başkan Gökhan, İstiklal İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu'nda yöneticiler ve öğrencilerle görüşerek istek ve taleplerini dinlerken, aynı zamanda her iki okula da Ahşap Atatürk portresi, 4x6 metre boyutlarında Atatürk Afişi ve Türk Bayrağı armağan etti. Başkan Gökhan, ayrıca Cumhuriyet Ortaokulu'nda sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hüseyin Vefa Ülgür Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title