Haberler

Okul Etkinlikleri Fotoğraflarda Yaşatılıyor

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Anadolu Lisesi’nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında yapılan etkinlikler fotoğraflanarak okul girişinde sergileniyor.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Anadolu Lisesi'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında yapılan etkinlikler fotoğraflanarak okul girişinde sergileniyor.

Anadolu Lisesi Müdürü Ali Osman Kılıç, okul girişinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen Aşure Etkinliği, Mesleki Kariyer Günleri, Meslek Sokağı Projesi, Veli Okul Tanıtımı, Pi Günü Etkinliği, Bursa Şehir ve Üniversite gezisi, münazara, şiir ve şarkı yarışmaları gibi 30'u aşkın sosyal ve kültürel faaliyetlerle alakalı 250'den fazla fotoğrafın sergilendiğini söyledi.

Kılıç, "Geçen eğitim ve öğretim yılında yapılan, aktiviteler, geziler ve etkinliklerle ilgili resimlerini sergileyerek okula gelen ziyaretçilerin ve yeni gelecek olan öğrencilerin okul hakkında bilgi sahibi olmalarına katkı sağlamayı ve etkinliklerimizi belgelemeyi amaçladık. Böylelikle okulumuza yeni gelen bir öğrenci fotoğrafları gördüğünde nasıl bir okula geldiği konusunda fikir sahibi olabilecek" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Osman Kılıç Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title