Haberler

Okul Bahçesindeki Trafo Tehlike Saçıyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir okulun bahçesindeki elektrik trafosu tehlike saçıyor.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir okulun bahçesindeki elektrik trafosu tehlike saçıyor.

Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yaşar Gürakan, arsası ve trafo binası Tedaş'a ait olan trafonun zaman içerisinde bin 4 yüz 40 öğrencinin eğitim gördüğü okullarının bahçesinde kaldığını belirterek, "Trafonun yan tarafında da ana okulumuz bulunuyor. Çocuklarımızın oyun oynadığı bu bahçede trafo büyük bir tehlike arz ediyor. Geçtiğimiz günlerde benimde şahit olduğum bir patlama yaşandı ve çocuklarımız panik ve korku ile kaçıştılar" dedi.

Tehlikenin göz göre "geliyorum" dediğini ifade eden Gürakan, konuyu yetkilere ilettik onların da trafo binasının kaldırılması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Tedaş yetkililerinin bina ve arsanın kendilerine ait olduğunu yazılı olarak bildirip ek masraf çıkar diye buraya müdahale etmek istemediğini belirten Gürkan, "Biz okul idaresi olarak kendilerine okulumuzun arka kısmında müstakil alanda bulunan arsamıza da alternatif olarak sunuyoruz. Çocuklarımızın canı hiçbir maddi ölçüyle ölçülemez kıymettedir. Allah korusun burada herhangi bir patlamada, yangında öğrencilerimiz direkt etkilenecek zarar görecek. Yetkililerimize sesleniyoruz burada bir facia olduktan sonra mı tedbir alacağız" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Gürakan Dörtyol Tedaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title