Haberler

Öksüz'den Şehitliğe Ziyaret

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Polis Haftası dolayısıyla Mersin Şehir Mezarlığı'nda bulunan 'şehitliği' ziyaret ederek, mezarlara karanfil koydu.

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Polis Haftası dolayısıyla Mersin Şehir Mezarlığı'nda bulunan 'şehitliği' ziyaret ederek, mezarlara karanfil koydu.

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'e, eşi Fatma Öksüz, Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Çetin Çelik, İl Emniyet Müdür yardımcıları ve şehit yakınları eşlik etti. Ziyarete, POMEM'den öğrencilerde katıldı. Eşi Fatma Öksüz ile birlikte şehit aileleriyle sohbet eden Müdür Arif Öksüz, ailelere sabır diledi. Beraberindekilerle birlikte şehit mezarlarına tek tek karanfil koyan Öksüz, mezar başlarında şehitler için dua etti. Ziyarette, 3 hoca tarafından dualar okunurken, bir şehit babasının göz yaşlarını tutamaması ise duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Ziyaret sonrası konuşan Müdür Öksüz, bu ziyareti Polis Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Öksüz, "10 Nisan bizim teşkilatımızın kuruluş günüdür. Bu vesileyle 168 yılı geride bıraktığımız gerek polis, gerek asker, gerek öğretmen, sağlıkçı, adli personelimiz, kısacası bu ülke için bu vatan için Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi bir kere daha anmak, onların aziz hatıralarında saygı ile eğilmek, dua etmek üzere toplandık. Bu millet büyük bir millet. Geride kalanlara sahip çıktığı gibi, işte gönderdiğimiz aziz şehitlerinde her zaman yanlarındayız, acılarını paylaşıyoruz. Bugün olduğu gibi yarında bu büyük devlet, bu yüce millet ilelebet var olacaktır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Arif Öksüz Mersin Yerel Haberler

title