Haberler

Öğretmen ve Öğrenciler Polisin Yanında

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker öğretmen ve öğrencilerden kalabalık bir grup ile İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’e yaşanan terör olayı sonrasında taziye ziyaretinde bulundu.

Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker öğretmen ve öğrencilerden kalabalık bir grup ile İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'e yaşanan terör olayı sonrasında taziye ziyaretinde bulundu.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker ile öğretmen ve öğrencilerden oluşan grup, 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen menfur terör saldırısı sonucunda şehit olan polislerimiz ve hayatını kaybedenlerin acı kaybından dolayı Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, burada yaptığı konuşmada, "10 Aralık 2016 tarihinde yaşadığımız alçakça ve hain saldırı üzerine şehit olan polislerimiz için sizin şahsınızda tüm emniyet camiamıza baş sağlığı dilemeye geldik. Milletimizin başı sağ olsun, başımız sağ olsun. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 14 bin personelimiz ve 183 bin öğrencimizle her zaman polisimizin yanındayız" dedi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de teşekkür ederek, "Menfur terör saldırısı, milletimize yapılmış bir saldırıdır. Hepimizin başı sağ olsun. Vatan sağ olsun" dedi.

Öte yandan, Sındırgı ilçesinde öğretmen ve öğrencilerden oluşan 100 kişilik grup, tekbir getirip şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı'ndan emniyet binasına yürüdü. Grubu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çıtak karşıladı. Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenen törende şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı ile dualar okundu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Zeybek Balıkesir İstanbul Yerel Haberler

title