Haberler

Öğretmen Okullarının 166. Kuruluş Yıldönümü

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından ‘Öğretmen Okullarının 166. Kuruluş Yıl Dönümü" konulu panel düzenlendi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 'Öğretmen Okullarının 166. Kuruluş Yıl Dönümü" konulu panel düzenlendi.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen panele; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tahsin Aktaş, Tarih Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlyas Gökhan'ın yanı sıra üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Panele oturum başkanı ve konuşmacı olarak katılan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, 'Öğretmen mesleğinin önemi ve öğretmende bulunması gereken yeterlilikler, öğretmenin toplumdaki rolü ve fedakarlığı', Yrd. Doç. Dr. Vedat Aktepe, 'Öğretmen okullarının tarihçesi', İlköğretim Müfettişi Kemal Yeşilöz ise, '1960lı yıllardan itibaren öğretmen okullarının durumları ve öğretmen okullarının eğitim süreci' konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Yapılan konuşmaların ardından soru-cevap şeklinde devam eden panel, panelistlere plaket takdimi ile son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Dursun Hacı Bektaş Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title