Haberler

Öğrencilerin Gecesi Beğeni Topladı

Oltu Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu şiir, tiyatro ve müzik eğlence gecesi büyük beğeni topladı.

Oltu Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu şiir, tiyatro ve müzik eğlence gecesi büyük beğeni topladı.

Belediye Sinema Salonunda gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, esnaf ve sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasına yapan Okul Müdürü Kahap Erdoğan, okul olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere verdikleri öneme değindi. Erdoğan konuşmasında "Sosyal yönden gelişmiş olmayanların hayatta çokta başarılı olmadıkları, özgüvenlerinin gelişmediği, kendi ayakları üzerinde durma yeteneklerini kazanamadıklarını, toplum içerisinde barıştan, huzurdan, iyilikten ve güzellikten yana olan şeyleri terk ettiklerini görüyoruz." dedi.

Okul olarak her yıl düzenlemeye çalıştıkları bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerle öğrencilerine birlikte iş yapma, paylaşma, dostluk ve bir şeyleri başarma alışkanlığı kazandırmayı amaçladıklarını belirten Kahap Erdoğan, "15 yıl önce biz şiir dinletisi yaparken belki bugünkü teveccühü bulamıyorduk. Geçen zaman içerisinde insanımız artık salonları tıka basa doldurur bir noktaya geldi. Bakanlığımızda yayınladığı bir genelgeyle her yıl mayıs ayının son haftasını 'Bir bahar akşamı' adıyla bir şiir şöleni şeklinde değerlendiriliyor. Geçen yıl Yusuf Ziyabey Lisesi olarak düzenlediğimiz bu şiir şölenini, bu yıl Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesi olarak tertip ettik. Yeni hedefler koyduk. Öğrencilerimizin ufku görmelerini değil, ufkun ötesini görmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Milli ve manevi değerlerine sahip, dostluk, güzellik ve iyilikten yana ne varsa onları vermeye kararlıyız." diyerek okul olarak yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin seslendirdiği birbirinden seçkin şiirlerle davetliler duygu yüklü bir akşam yaşarken Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesi öğrencileri büyük alkış aldı.

Tiyatro ve müzik eğlence programıyla devam eden program büyük beğeni topladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Ziyrek Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title