Haberler

Öğrenciler, Başkan İrtem'le Röportaj Yaptı

Güncelleme:

Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu öğrencileri Tekirdağ Belediye Başkanı Hasan İrtem'le röportaj yaptı.

Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Hasan İrtem'le röportaj yaptı.

Öğrenciler, Belediye Başkanı İrtem'den Başkanın görevlerinden yapılan hizmetlere, şehir içme suyundan çöp toplama işine, belediye gelirlerinden parklara kadar birçok konuda sorular yönelttiler.

Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu 4-B sınıfı öğrencileri Sevginur Akıncı, Ceren Azgüler, İrem Esmer, Kübra Çeviren, Tuba Çeviren, Recep Enez Özgü, Doğan Özdamar, Sedef Demir, Mert Alfatalar ve Berker Çetin, Belediye Başkanı irtem'den yüzme, futbol, voleybol, gitar, basketbol ve bale kursları açılmasını istediler.

Belediye Başkanı İrtem'de yaptığı açıklamada; "Öğrencilerimizin ders konusu olmak çok güzel. Kendilerine belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Hazırladıkları soruları ayrıntılı olarak cevaplandırdık. İşimiz gereği yaptığımız çalışmalarımızı sürekli halkımızla paylaşan bir belediyeyiz. Bununla ilgili olarak belediye web sayfamızda da her türlü bilgiye ulaşmak mümkün, vatandaşlarımıza şeffaf bir belediyecilik örneği sunuyoruz." dedi.

ME-

07.05.2013 10: 43: 21

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Yılmaz Hayrabolu Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title