Haberler

Ödemiş Kaymakamı Dölek'ten Övgü

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, ilçede günlük yayın yapan Küçükmenderes Gazetesi'nin 81 yaşındaki başyazarı Mustafa Erdal'ı adının verildiği sokaktaki işyerinde ziyaret etti.
Haftaya Mustafa Erdal'ı ziyaret ederek başlamak istediğini...

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, ilçede günlük yayın yapan Küçükmenderes Gazetesi'nin 81 yaşındaki başyazarı Mustafa Erdal'ı adının verildiği sokaktaki işyerinde ziyaret etti.

Haftaya Mustafa Erdal'ı ziyaret ederek başlamak istediğini belirten Kaymakam Abdullah Dölek, Mustafa Erdal'ın yazıları ve kitapları ile Ödemiş arşivine çok şeyler kattığını vurguladı.

Kaymakam Abdullah Dölek şunları söyledi: "Ödemiş diğer yerleşim yerlerine göre daha çok geçmişine sahip çıkmış kültürünü gelenek ve göreneklerini korumuş ve bu değerleri de geleceğe taşımak için gerekli çalışmaları yapmış önde bir kent. Bu kent başbakan yetiştirmiş, komutan yetiştirmiş, birçok bürokrat, profesör, bilim adamı yetiştirmiş. Ödemiş geçmişi ve tarihi ile övünülmesi gereken en iyi yerlerden bir tanesidir. Böyle güzel bir yerde değerli büyüğümüz Mustafa Erdal'da uzun yıllar yaptığı gazetecilik hayatından sonra her gün bıkmadan usanmadan zevkle aşkla gazetesinde köşesine yazıyor. Bu durum bizler için örnek alınması gerekilen bir durum. Mustafa ağabey azimle her gün yılların tecrübesiyle gündemden, geçmişten, gelecekten önemli yorumları ile güzel yazılarını yazıyor. Bizler de her gün Mustafa ağabeyin köşesini takip etmekten mutluyuz. Kendisine bol güzel yazılarının yayımlandığı sağlıklı sıhhatli günler diliyorum"

Uzun yıllar ulusal ve bölgesel gazetelerde yazılar yazdıktan sonra son 16 yıldan beri ilçede yayın yapan Küçükmenderes Gazetesi'nde günlük yazılan yazan Mustafa Erdal da Kaymakam Abdullah Dölek'in ziyaretinden çok memnun olduğun belirterek şunları kaydetti:

"1942 yılından bu yana belediye başkanları, Ödemiş'e tayini gelen kaymakamların hepsi kadim dostlarım olmuştur. Ziyaretler sohbetler insanların birbirlerine karşı hoşgörüsünü artırır. Saygı sevgi bizler içindir. Sayın Kaymakamız Abdullah Dölek hem evimi hem de işyerimi ziyaret etti. Kendisi Ödemiş için başarılı bir kaymakam. Çalışmalarında da kolaylıklar başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Dölek, Başyazar Erdal'a boncuklardan ve çeşitli süslemelerden yapılmış bir Türkiye tablosu hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Mustafa Erdal Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title