Haberler

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek'den Müjde

Ödemiş kaymakamı Abdullah Dölek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bir basın toplantısı düzenledi.

Ödemiş kaymakamı Abdullah Dölek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bir basın toplantısı düzenledi. Kahvaltılı basın toplantısına Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Ödemiş Sağlık Grup Başkanı Doktor İbrahim Tellier, Ödemiş İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç ve basın mensupları katıldı.

Kaymakam Abdullah Dölek, "Ödemiş ilçesinde bilindiği üzere ciddi anlamda, bir takım çalışmalar vardır. Bu konuda bizler bilindiği üzere yeni Bütünşehir yasasının tam anlamıyla devreye girmesiyle, Kaymakamlıklarda yürütülen Köylere Hizmet götürme birliği ortadan kalkacaktır. 2014 Mayıs ayında hizmete girmesi planlanan 264 yataklı yeni Ödemiş devlet hastanesinde gerekli, uzman hekim, diğer vasıflı personel sayılarının arttırılması,yoğun bakım ünitelerinin arttırılarak, İzmir e hasta sevklerinin azaltılması öngörülmesi ve hizmet kalitesinin daha çok arttırılması hedeflenmektedir.

İlçemizde 6 ay içinde hizmete girmesi planlanman ağız ve diş sağlığı merkezinin, öncelikle geçici olarak faaliyete başlaması, Ödemiş devlet hastanesinin 2014 yılı içinde tam kapasiteyle faaliyete girmesiyle, sağlık yönünde çok farklı ve modern hizmetler verileceğine inanıyorum. ve bilindiği üzere Ödemiş ilçesine bağlı 74 köyümüzde asfaltlama, menfez, ve 18 ayrı okul un tüm önemli ihtiyaçlarını Köylere hizmet götürme birliği aracılığı ile karşılanmıştır.Ve bu çalışmalarının yanında 5 köyde 6 adet içme suyu sondajı da yaptırılmıştır" diye konuştu.

Ödemiş kaymakamı Dölek, Ödemiş'in en büyük ihtiyaçlarından biri olan spor kompleksinin yapımı için düğmeye basıldığı müjdesini verdi:

"Ödemiş in bir çok beldesine ve köylerine yapılan bir çok çeşitli hizmetlerin yanında ise, ayrıca Ödemiş ilçesinin en büyük ihtiyaçlarından olan dev bir spor kompleksini ilçemize kazandırmak ve hayata geçirmek için, düğmeye basılmıştır. İşte yeni devlet hastanesinin hemen yanına ise gençlerimizin ve öğrencilerimizin yararlanması için, normal standartlarda bir futbol sahasının ilçemize kazandırılması için ödenek çıkmış olup, çalışmalar Zafer Mahallesi'nde önümüzdeki günlerde başlayacaktır." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title