Haberler

Ödemiş Emniyetinden Kaymakam Dölek'e Ziyaret

Güncelleme:

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaymakam Abdullah Dölek'i makamında ziyaret etti.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutlama haftasında etkinliklerini sürdürürken Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek'i makamında ziyaret ettiler. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek ve beraberindeki emniyet mensupları Kaymakam Abdullah Dölek'e çiçek takdim etti.

Emniyet Müdürü Okan Kestek Ödemiş Emniyet Müdürlüğüne, Ödemiş'e kurulmaya başlanan mobesa sistemi çalışmasına ve Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Çamlık Yüzme Havuzunun üzerinin kapatılması çalışmalarında desteklerinden dolayı Kaymakam Abdullah Dölek'e teşekkür etti.

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek şunları söyledi: "Mülki idaresine en yakın birim olan emniyetimizin 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyor başarılar diliyorum. Ödemiş'te ilçe emniyet müdürlüğümüz asayişte, trafikte birçok birimde görevini en iyi şekilde yapıyor. Ödemiş halkının huzuru güvenliği için emniyetimiz ve jandarma ekiplerimiz her zaman faal şekilde görevlerinin başında tüm personeli çalışmalarında başarılar diliyorum. Emniyetimiz işini her zaman iyi yaptığında bizlerinde işleri kolaylaşmış oluyor. Bizlerin işleri böyle olursa valimizin de bakanlarımızın da işleri kolaylıklar içinde ilerler. Ödemiş'te bu güzel çalışma ile birlikte şehrimize mobesa kamera sistemi gibi yüzme havuzumuzun üzerinin kapatılması gibi yatırımları da beraberinde yapmış bulunuyoruz. Öte yandan emniyet mensuplarımızın da kendilerini her zaman hoş tutmaları gerekiyor. Tüm personelimiz kendisini de vakit ayırırsa sosyal hayatı da iyi olursa iş hayatında daha başarılı olacaktır. Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title