Haberler

Nilüfer Turizm'in Artı Bilet Kampanyası Büyük İlgi Gördü

Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma Olan Nilüfer Turizm'in Sadece Bir Mesajla Ekstra İndirim ve Süprizler Sunduğu Artı Bilet Kampanyası Büyük İlgi Gördü.

Teknolojiyi en iyi kullanan firma olan Nilüfer Turizm'in sadece bir mesajla ekstra indirim ve süprizler sunduğu artı bilet kampanyası büyük ilgi gördü.

Nilüfer Turizm, 8 aydır geliştirilen ve sektöründe ilk kez kullanılan bir yazılım sayesinde form doldurmadan, kart taşımadan, sadece bir mesajla artı bilet üyesi olan yolcularına ekstra indirim ve sürprizler sunuyor.

Nilüfer Turizm, yeni geliştirdiği bir yazılımı devreye aldı. 8 aydır üzerinde çalışılan ve karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe ilk kez kullanılan bu yazılım sayesinde form doldurmadan, kart taşımadan, sadece bir mesajla üye olunan artı bilet sistemi sayesinde yolculara hem indirim, hem sürprizler sunuluyor.

Yeni kampanya hakkında bilgi veren Genel Müdür Şerif Eren; “Her zaman olduğu gibi, teknolojide gelinen son nokta olmayı tercih ettik. Aylarca süren bir ekip çalışması sonunda gene sektörümüzde ilk uygulamaları başlattık. Sayfalarca form doldurmalar, kartım gelmedi diye yakınmalar, kartımı kaybettim, şifremi unuttum sıkıntısı artık mazide kaldı. Cep telefonuyla tek bir SMS gönderilerek istenilen yerde, birkaç saniye içinde üye olunabilen sistemde Artibilet.com üzerinden puanlar izlenebilecek, bilet alırken sadece telefon numarasının son dört hanesinin hatırlanması yeterli olacak." dedi.

Dünyanın en büyük şirketlerinin gündeminin birinci maddesinde yer alan bir konuyu, CRM (Customer Relationship Management) Müşteri İlişkileri Yönetimi konusunda Nilüfer Turizm'e özel geliştirilen bir yazılımın ‘artı bilet' e entegre edildiğini" anlatan Eren; “Konuklarımız, sadece indirim almakla kalmayacak. Tüm yolcularımızı izleyecek, sadık müşterilerimize çeşitli ekstra avantajlar sunacağız. Nilüfer Turizm'in konuklarıyla kuracağı bire bir iletişimin, firmamız kadar sektöre de katkısı olacağını düşünüyorum" dedi.

Ulusal ve yerel medyada ciddi bütçeli bir reklam kampanyasıyla tanıtılan ‘artı bilet' uygulamasına beklentilerinin üzerinde bir ilgi olduğunu belirten Eren; günde ortalama 3000 in üzerinde üye alındığını, belirlenen hedeflerin ilk günlerde aşıldığını ifade etti.

(İHS) 25.02.2008 16:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title