Haberler

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Kayso'yu Ziyaret Etti

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu Başkanlığında, Meclis Başkanı Mustafa Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşadamlarından Oluşan Heyet, Kayseri Sanayi Odasını (Kayso) Ziyaret Etti.

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu Başkanlığında, Meclis Başkanı Mustafa Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve işadamlarından oluşan heyet, Kayseri Sanayi Odasını (KAYSO) ziyaret etti.

Niksar heyeti Kilim mobilya’da öğle yemeği yedikten sonra Organize Sanayi Bölgesi’nde bir dizi firma ziyaretleri gerçekleştirdi. Öğle yemeğine katılan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nureddin Okandan, misafirlere kısa bir hoş geldiniz konuşması yaparak, oda ve Kayseri sanayisi hakkında bilgiler verdi.

Niksar heyeti Organize Sanayi Bölgesi’nde ki firma ziyaretlerinin ardından KAYSO’ya gelerek, Kasım Ayı Olağan Meclis toplantısına katılarak, Başkan Mutafa Boydak’ın konuşmasını ve Ekim ayı faaliyet sunumunu dinlediler.

Misafirleri Kayseri’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Boydak, karşılıklı ziyaretlerin iş ilişkilerine olumlu yansıdığını belirtti.

Daha sonra kürsüye gelen Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu, işadamları arasındaki dayanışmayı sağlamak amacı ile böyle bir gezi düzenlediklerini belirterek, göstermiş olduğu ev sahipliğinden dolayı Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kuruluna ve üyelerine teşekkür etti. Kayseri’nin sanayi bakımından örnek alınacak bir il olduğunu vurgulayan Başkan Şöhretoğlu, “Sizlerin başarılarınız, yaptığınız yatırımlar ve girişimcilik ruhu ile ortak hareket etme anlayışı taktire şayandır. Günümüzde şirketlerin ayakta kalabilmesi ortak hareket etmekten geçmektedir. Sizler bunu layıkı ile başarmışsınız. Sizleri tüm bu başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Meclis Başkanı Sami Yangın, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Demirtaş’a, KAYSO Başkanı Mustafa Boydak ise Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu’na plaket takdim ederken, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şöhretoğlu ise KAYSO Başkanı Mustafa Boydak’a Niksar cevizi hediye etti.

(SE-SE-Y)

24.11.2007 17:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title