Haberler

Niğde'de Şehit Yakınları ve Gaziler İftarda Buluştu

Niğde Valisi Alim Barut tarafından Şehit yakınları ile Gazilere iftar yemeği verildi.

Niğde Valisi Alim Barut tarafından Şehit yakınları ile Gazilere iftar yemeği verildi.

Vali Alim Barut ve eşi Miyase Barut'un ev sahipliğini yaptığı İftar yemeğine, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Niğde İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Nayır, Niğde Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Müftüsü Hasan Çınar, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Ercan Özer, Niğde Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ömer Demir, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Ramazan Yıldız, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Vali Alim Barut iftar yemeğinde şunları söyledi; "Gerçekten birçok güzelliği bir arada yaşıyoruz. Kadir Gecesini dolu dolu Allah'ın verdiği rahmetlerin insanlara bağışlandığı gündür. Diğer bir güzellikte şu sıcak iklimde böylesine serin bir havada her anlamda temiz havayı soluyoruz. Sizlerin memlekete evlat yetiştirip fedakarlık yapan anne ve babaların emeği çoktur. Sizlerle burada beraber olmaktan, böyle bir gecede sizlerle iftar etmekten son derece mutluyum.

Bu sebeple tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşantınızda sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Hepinizin Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title