Haberler

Necati Şahin: "Bizden Kopya Çekiyorlar"

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Bursa’da değişimi başlatacak projelerini peş peşe açıkladıklarını belirterek, mevcut Büyükşehir yönetiminin ise kendi projelerini kopya edip bilboardlardan vatandaşa vaatte bulunduğunu söyledi.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Bursa'da değişimi başlatacak projelerini peş peşe açıkladıklarını belirterek, mevcut Büyükşehir yönetiminin ise kendi projelerini kopya edip bilboardlardan vatandaşa vaatte bulunduğunu söyledi.

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın'ın seçim bürosunun açılışına katılan Necati Şahin, 30 Mart'ın hızla yaklaştığını belirterek, o gün Bursa'da büyük bir değişim başlayacağını söyledi. Belediye yönetiminde olanların 2009 yılında aldıkları oylara güvendiklerini ifade eden Şahin, "Onlar o zaman aldıkları oyları stok zannediyorlar. Stok zannettikleri oylara güveniyorlar ancak o stok her geçen gün sabahın erken saatlerinden itibaren eriyor" dedi.

Caddelerdeki bilboardların Büyükşehir tarafından adeta bloke edildiğine dikkat çeken Şahin, ancak önemli olanın halkın kalbinde yer edinmek olduğunu vurguladı. Şahin, "Erkan Aydın yukarı çıkıyor, Necati Şahin yukarı çıkıyor. Cumhuriyet Halk Partisi yukarı çıkıyor. Rakibimiz bilboardları kapatıyor. Biz halkın gönlünde yer ediyoruz" diye konuştu.

"10 YILDIR NEREDEYDİNİZ?"

Son günlerde bilboardlarda Teleferik hattının Gökdere'ye indirileceğine ilişkin duyurular gördüklerini hatırlatan Şahin, şunları söyledi:

"Biz Osmangazi Belediye Başkan adayımız Erkan Aydın ile birlikte 4 Ocak akşamı Geçit Mahallesi'nde halkımızla sohbet toplantısında Teleferiği Gökdere'ye getirip raylı sisteme entegre edeceğimizi söyledik. Sonra bir baktık, 29 Ocak'ta bizim bu projemizin bilboardlarda vaat edildiğini gördük. Teleferiği 10 yıldır Teleferik Mahallesi'ne indiremediniz Gökdere'ye nasıl indireceksiniz. Rahmetli Erbakan olsaydı, 'sizi gidi ders saatinde kaçıp da arka bahçede top oynayanlar, sizi gidi taklitçiler, sizi gidi ders kopyacıları' demez miydi? Onlar varsın bizden kopya çeksinler, biz 30 Mart'ta işbaşına geldikten sonra Teleferik hattını Gökdere'ye bağlayacağız. Artık Bursa'da taşlar yerinden oynadı, Türkiye'de de taşlar yerinden oynadı. Öyle bir Osmanlı tokadı vuracaksınız ki bunların yediği tokadın sesi Fizan'dan duyulacak."

Coşkulu bir kalabalığın hazır bulunduğu açılışa, CHP Bursa Milletvekilleri Kemal Ekinci, Turhan Tayan, İlhan Demiröz ile İl Başkanı Metin Çelik ve Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca da katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title